Hovedpine på Tværs i Glostrup og Odense

07/03 2019

Mere end 100 mennesker deltog i Hovedpine på Tværs i Glostrup og Odense d. 5. og 6. marts 2019. Nationalt Videnscenter for Hovedpine stod bag arrangementerne, der rettede sig mod alle med interesse for hovedpine.

Hovedpine på Tværs afholdes på tværs af landet, på tværs af hovedpinetyper og på tværs af fagligheder.

Til arrangementerne i Glostrup og Odense blev Nationalt Videnscenter for Hovedpine præsenteret, og de lokale behandlingstilbud i Region Hovedstaden, Region Sjælland samt Region Syddanmark blev præsentret af regionale hovedpineeksperter.

Perspektiverne for ny forebyggende migrænebehandling med CGRP-antistof blev fremlagt og diskuteret, og endelig blev principperne bag smertehåndtering og det at leve med hovedpine fremlagt af psykologer med ekspertise indenfor hovedpine.

Nationalt Videnscenter for Hovedpine værdsætter det store fremmøde og det engagerede publikum – der var mange gode spørgsmål og input til foredragsholderne og videnscenterets arbejde.

Hovedpine på Tværs skal rundt i hele landet, og vi er derfor ved at planlægge et tilsvarende arrangement i Århus. Vi planlægger også at afholde flere arrangementer rundt om i landet med regelmæssige mellemrum. Datoer for fremtidige møder vil fremgå af kalenderen her på hjemmesiden.

Se flere


Find os her:

Email

NVH på Facebook

 

 

Nationalt Videnscenter for Hovedpine

Dansk Hovedpinecenter
Rigshospitalet – Glostrup
Valdemar Hansens Vej 2, opg. 8, 2. sal
2600 Glostrup