Bogudgivelse: ”Mor med migræne – Lær at håndtere familielivet før, under og efter graviditeten”

10/05 2019

”Mor med migræne” handler om at have migrænen som fast følgesvend, også i forældreskabet. Den giver den migræneramte redskaber til at træffe valg, der kan resultere i færre og mildere anfald.

Undervejs stifter læseren bekendtskab med andre migræneramte kvinder, der repræsenterer forskellige faser af det at stifte familie. Kvinderne deler deres erfaringer, der kan inspirere til nytænkning og til at acceptere migrænen som et livsvilkår, man ikke er alene om.
Bogen giver basal viden om migræne, smerter og medicin og betydningen af den migræneramtes tilgang til livet. Den tilbyder redskaber som mindfulness, yoga og afspænding, der kan hjælpe til at håndtere dagligdagen, og derudover indeholder bogen masser af opskrifter på migrænevenlig mad.

”Mor med migræne” henvender sig til kvinder med migræne, der planlægger graviditet, er gravide eller allerede har familie. Den kan også læses af pårørende og sundhedsprofessionelle.

Bogen er skrevet af jordemoder Louise Krog Haagen og sundhedscoach Gitte Hildebrandt, og derudover bidrager en lang række eksperter med viden fra forskellige vinkler.

Bogen udkommer d. 1. juni på forlaget Muusmann og kan forudbestilles via dette link: https://muusmann-forlag.dk/produkt/mor-med-migraene/ . Kuponkoden “migræne” giver 20% rabat og fri fragt ved bestilling inden den 1. juni.

Se flere


Find os her:

Email

NVH på Facebook

 

 

Nationalt Videnscenter for Hovedpine

Dansk Hovedpinecenter
Rigshospitalet – Glostrup
Valdemar Hansens Vej 2, opg. 8, 2. sal
2600 Glostrup